مشاوره حقوقی رایگان - صدای همسایه مزاحم

سلام. یه صدایی مثل ضربه زدن به دیوار به صورت تمام وقت شنیده میشه. مشکل اینجاست که اصلا مشخص نیست که صدا از همسایه بالایی هستش یا همسایه بغلی چندین بار از هر دو همسایه درخواست کردم ببینن این صدا از کجاست اما همکاری نمیکنن . چون بدون راه حل قانونی نمیشه بهشون گفت تخلیه کنید ببینیم صدا قطع میشه یا نه آیا راه قانونی برای تشخیص منبع صدا وجود دارد؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
زمانی که یکی از همسایه ها منزل نبودند مشخص میشه

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

بله می تونید از طریق مدیر ساختمان و یا در نهایت اظهارنامه به افرادی که در مجاورت شما هستن درخواست بکنید که با شما همکاری کنند به هر حال منشا رو باید شما شناسایی بکنید