مشاوره حقوقی رایگان - محجور

محجوریت فعلی بیمار توسط پزشکی قانونی اثبات شده و به میزان شدید ذکر شده است،
اما در مورد قبل از مراجعه که مورد سوءاستفاده قرار گرفته ،زن بابا مدارک پزشکی را ارائه نمیدهد،
و یا اصلا او را پزشک نبرده اند زیرا قصد سوءاستفاده از وی داشته اند،
حالا چگونه میتوان زمان قبل را بررسی کنم،
قانون و علم پزشکی عاجز است از این تشخیص؟
آیا راهی ندارد؟
استعلام از بیمه و شده،
احتمالا از بیمه استفاده نشده،

پاسخ ها :

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

درود بر شما
اتفاقا پزشکی قانونی بر اساس شدت و حدت نوع محجوریت، مزمن بودن بیماری و حدود ابتلا به آن را اعلام می نماید ولی اینکه دقیق اعلام نماند از فلان ساعت و دقیقه محجور بوده است یا خیر؟ این امکان متاسفانه وجود ندارد