مشاوره حقوقی رایگان - ابلاغیه اخطاریه تبادل لوایح

سلام خدمت شما عزیزان
راستش من یک شاکی داشتم ک ادعا میکرد پولی که واریز کرده برای من و پس نگرفته‌ درصورتی که من تمام پولش را به صورت نقدی بهش دادم و در آخر یک رسید ازش گرفتم با دست خط خودش خلاصه شکایت کرده و انکار رسید کرده و قاضی فرستاد کارشناسی خلاصه محکوم شد حالا رفته اعتراض گذاشته و این ابلاغیه برای من اومده من باید چیکار کنم لطفا راهنمایی کنید ممنون میشم.

ابلاغیه اخطاریه تبادل لوایح

به پيوست نسخه ثاني دادخواست و ضمائم تجديد نظر خواهي به شما ابلاغ ميشود . مقتضي است حسب ماده 346 قانون آئين دادرسي دادگاه هاي عمومي و انقلاب در امور مدني چنانچه پاسخي داريد ظرف ده روز از تاريخ ابلاغ،به نحو مكتوب به اين دادگاه تحويل دهيد . در غير اينصورت پرونده بدون دفاع شما به مرجع تجديدنظر ارسال ميگردد.

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید لایحه دفاعیه محکم تنظیم نمایید و برای دادگاه ارسال نمایید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

تبادل لوایح است دفاعیات خودتان را در مقابل اعتراض ضمن لایحه مطرح نمایید تا پرونده برای رسیدگی به تجدیدنطر ارسال گردد