مشاوره حقوقی رایگان - عدم عودت مدارک

با سلام . از راهنمایی شما تا به الان که راه پرونده رو برام باز و اسان کرده ممنونم.سوالم اینه اگه من درخواست رونوشت از اوراق پرونده را کردم ولی بعد از درخواست از بازپرسی بمن ندادند اجازه این کارو و با دلیل های الکی منو منصرف کردند و گفتم 2 ماه گذشت چرا پرونده را به جریان نمیندازین که نتیجه را اعلام کنن گفتن یه هفته صبر باید بکنی.حالا چه باید بکنم که از پرونده باخبر بشم چون من برگه شاهدین را حضوری دادم به شعبه میخام ببینم هست یا نه

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود به همان شعبه رجوع موثر واقع نشد با ریس مجتمع گفتگو کنید.

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام .در مرحله تحقیقات رونوشت را دستور نمی دهند