مشاوره حقوقی رایگان - قیمت ملک فروخته شده

در سال 1393 وراث طی وکالت فروش اموال غیر منقول به میزان 2 هکتار زمین زراعی دیم را بنده انتقال دادند. سپس در سال 94 زمین مذکور را به قیمت 100 میلیون تومان فروختم. خریدار نیز طی هزینه هایی که روی زمین صرف کرد زمین مذکور را به زمین آبی تبدیل کرده است و بیش از 6 سال است که کشت و زرع میکند.
با توجه به اینکه اخیرا با یکی از برادرانم به مشکل برخورد کرده ام او مرا تهدید کرد که معنای وکالت فروش این است که من باید زمین را میفروختم و پول او را میدادم. اگر او شکایت کند سهمش را از قیمت فروش سال 94 که من فروخته ام باید بپردازم یا قیمت روز را محاسبه میکنند ؟
( از آنجاییکه در سال 94 زمین مذکور دیم بوده و قیمتها هم اینقدر سرسام آور نبود که من آن را فروخته ام اما اکنون قیمتها بسیار افزایش یافته و خریدار هم از آن به عنوان زمین آبی بهره برداری میکند).

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

به نرخ فروش بعلاوه خسارت تاخیر تادیه بانکی