مشاوره حقوقی رایگان - عقب نشینی باغ

سلام پدر بنده باغی داشت که نصف آن به من و نصف دیگر به شخصی دیگر فروخت الان راه ورودی به باغ کوتاه است برای عقب نشینی باغ قانونی وجود دارد؟ یا چه کسی باید هزینه عقب نشینی و زمین را بپردازد ؟در قولنامه چیزی ذکر نشده.

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
توضیحات شما واضح و کامل نیست و با این توضیحات امکان پاسخگویی وجود ندارد

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

بله زمین حق عبور و ارتفاق دارد می توانید تقاضای تامین دلیل و جلب نظر کارشناس کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و ادب و احترام خدمت شما مخاطب گرامی سوالتون مبهم است.