مشاوره حقوقی رایگان - شکایت کشف حجاب

با عرض سلام و خسته نباشید بنده یک ماشین خریداری کردم به صورت وکالتی در تاریخ23/12/1400مامور وماشین بنده رو به علت صدای اگزوز خابوندن من برای ترخیص پلیس 10رفتم گفتن 7شکایت کشف حجاب داره برو پلیس امنیت اخلاقی رفتم ادنجا گفتن بزار یک ماه بمون بعد بیا الان19روزه که ماشین پارکینگ هست
لطفا راهنمایی کنید چی در انتظار من هست؟!
چیکار کنم من؟!
ممنونم

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اصولا خودرو شما را یک ماه در پارکینگ نگهداری می کنند و با اخذ تعهد مسترد خواهد شد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بعد از یک ماه با اخذ تعهد ماشین رفع توقیف میشه