مشاوره حقوقی رایگان - دست درازی

سلام من 16 سالمه و در سن 13 سالگی شوهر خواهرم به بدن من دست میزد بار ها من فاصله می‌گرفتم ولی باز هم ب من دست میزد من سعی کردم جدی نگیرم ولی بعد ها متوجه شدم داره بد تر میشه و من خیلی حس بدی داشتم تا چند ماه حس ناپاکی داشتم و احساس گناه میکردم
من ب کسی نگفتم ترسی نداشتم ولی دوست نداشتم این موضوع کش داده بشه و سعی کردم با خودم کنار بیام
بعد از اون جریان من فاصله ام رو حفظ میکردم باهاش این موضوع رو چند روز پیش ب برادرم و امشب ب خواهرم گفتم خیلی عصبی شدند و خواهرم گفت چرا زودتر نگفتی و خب من هم گفتم ک دوست نداشتم راجبش حرف بزنم چون حس خیلی بدی بهم دست میده

الان من چجوری با این موضوع کنار بیام چون نمیتونم فراموش کنم و ممکنه بعد ها ک وارد رابطه میشم بهم ضربه روحی بزنه!

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بهتر است با مشاور خانواده صحبت کنید.