مشاوره حقوقی رایگان - پرینت پیامک

سلام خسته نباشید بنده مدتی با دختر خانمی در ارتباط بودم حالا از طرف خانواده شخص تهدید شدم قصد شکایت ندارن به بنده گفتن توسط یکی از فامیل های بالا مقام پرینت پیامک هارو خواهند گرفت سیم کارت مورد استفاده خانم به اسم پدرشون میباشد
سول بنده این است که اگر پرینت بگیرن از مخابرات صرفا ورودی و خروجی مشخص خواهد بود یا خیر. متن پیامم قابل درسترس میباشد

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر خودشان اقدام کنند صرفا تعداد و زمان تماس ها و پیامک ها مشخص می شود.
برای اخذ محتوای پیامک ها باید دستور قضایی باشد و بدون دستور قضایی ممکن نیست.
توجه داشته باشید صرف ارتباط در فضای مجازی رابطه نامشروع نیست و مشکل خاصی پیش نمیاد مگر اینکه از طریق پیام ها ثابت شود رابطه جنسی یا تماسی فیزیکی با همدیگر داشته اید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله صرفا ورودی و خروجی قابل استعلام است در مورد متن پیامها دستور قضایی لازم است

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود رابطه مجازی اصولا رابطه نامشروع نیست البته بستگی به مدارک و اوضاع و احوال پرونده دارد و رویه شعبه