مشاوره حقوقی رایگان - فروش بسته ایرانسل با شارژ فیشینگ

سلام توی گروه تلگرامی فردی میگفت بسته ایرانسل باتخفیف میفروشد ، من کنجکاو شدم رفتم پیوی و قیمت پرسیدم و دیدم قیمت هاش خیلی ارزون هست و شک کردم که نکنه کلاهبرداری باشه برای همین گفتم اگه راست میگید اول فعال کنید گفت باشه من اون زمان خوابگاه دانشگاه بودم و رفتم به دوستان خودمم گفتم بسته ایرانسل ارزون میخواهید بگید و حدودا 10 20 نفر بسته 72 گیگ ایرانسل خریدیم و طرف فعال کرد و فقط گفتم شماره کارت بدید نداد گفت باید صرافی نصب کنی منم کردم و از طریق ارز براش ترون زدم اما الان که حدودا یکماه گذشته دوستام گفتند فتا بهمون زنگ زده و گفته از چه کسی بسته خریدید و اونا شماره منو دادند من ماجرا به طرفی که بسته خریدم گفتم بهم گفته من اون روز با مای ایرانسل 25 میلیون بسته فروختم و قبول نکرد من متاسفانه ازش اطلاعاتی ندارم فقط همون ترونی که زدم فتا هنوز بهم زنگی نزده خواستم بدونم الان تکلیف چی میشه؟ من باید اون 25 میلیون رو بدم؟ حکم چنین اتفاقی چیه؟ حبس هم خواهد بود؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر بتوانید ثابت کنید اطلاع نداشتید مشکلی پیش نمیاد.

محمد  عطاريان

جناب آقای محمد عطاريان :

با سلام
سوالتان مفهوم نیست. بهتر است مشاوره تلفنی بگیرید.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر اطلاعاتی از ان پیج یا کانال تلگرامی دارید تحت عنوان کلاهبرداری اینترنتی یا فیشینگ به پلیس فتا شمایت کنید و ابتدا درخواست خود را با تماس به تلفن گویا 096380 در لینک مربوطه ثبت کنید و سپس از طریق دفاتر خدمات قضایی شکایت را ارسال کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود اصل‌ بر برائت است مدعی یا شاکی می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود