مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از شورا و دهیار

باسلام مادریکی ازروستاهای کرمانشاه زندگی میکنیم جهت جواز ساخت منزل مسکونی اینجاتقریبا7تا10برابرروستاهای دیگروخیلی بیشترازشهرستان بابت هرمتر150هزارتومان وبرای سال جدید250هزارتومان ازماپول میگیرند حالا جهت پیگیری ورسیدگی به این موضوع به فرمانداری وبخشداری بادردست داشتن نامه و امضا 50نفررفتیم ونتیجه ای نگرفتیم حالا ماچکاربایدبکنیم به کجاشکایت کنیم ممنون
میشم اگرراهنمایی کنین

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

از طریق بنیاد مسکن پیگیری کنید و اگر موفق نشدید به دیوان عدالت اداری شکایت کنید

رضا زيرک باش

جناب آقای رضا زيرک باش:

سلام مطابق قانون تاسیس دهیاری ها ، دهیاری جز موسسات عمومی غیر دولتیست و طبق ماده 12 شکایت از آنها در صلاحیت دیوان عدالت اداری می باشد.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق بنیاد پیگیری کنید در صورتی که نتیجه ای نداشت می توانید از طریق دیوان عدالت اداری پیگیری کنید.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود خطاب به دیوان عدالت اداری طرح شکایت نمایید