مشاوره حقوقی رایگان - حقوق کار و تامین اجتماعی

با سلام. حدود یک سال و 3 ماه هست که در شرکتی مشغول به کار بودم. 9 ماه اول رو به دلایلی من رو بیمه نکردن بعد از کلی جر و بحث از اول مهرماه 97 اسم من به عنوان کارمند اون شرکت در لیست بیمه قرار دادن ولی متاسفانه هیچ پرداختی انجام ندادن و من نتونستم دفترچه بیمه بگیرم. فروردین 97 رو هم برای اینکه حقوق پرداخت نکنن هی امروز و فردا کردند تا اردیبهشت ماه زنگ زدن و خواستن کار رو شروع کنم در صورتی که از ابتدا نگفته بودن که شرکت رو تعطیل کردند در یک ماه و من در طول یک ماه هر روز منتظر بودم که کار رو شروع کنم. فروردین 98 رو هم نصف حقوق پرداخت کردند بابت تعطیلی های زیاد امسال. میخواستم بدونم میتونم بابت حقوق فروردین 97 و 98 از شرکت شکایت کنم؟ و اینکه بابت تاخیر 9 ماهه و پرداخت نکردن حق بیمه آیا میتونم ادعای خسارت تأخیر تأدیه کنم؟ البته در شرکت ما نه قراردادی نوشته شده نه ورود و خروج ثبت میشه. فقط دوربین های مدار بسته هست و فیش ها واریزی.

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام
اثبات فعالیت شما سخت است اما بهرحال برای احقاق حق خود بایستی پیگیری کنید.