مشاوره حقوقی رایگان - گران فروشی زمین

با عرض سلام و وقت بخیر نزدیک دوسال پیش یک.قطعه زمینی رو در روستای منزل اباد مشهد خریداری کردیم که امزوز متوجه شدیم که زمین را خیلی گرانتر از قیمت واقعی به ما فروختند تقریبا دو برابر آیا می شود شکایت کرد

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام و درود شما می توانید با استناد به خیار قبل درخواست فسخ معامله را نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام. با توجه به گذشت دو سال از
معامله امکان فسخ معامله به علت خیار غبن
وجود ندارد مگر

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود هیچ کاری نمی‌توان کرد
جهت اظهارنظر قطعی مفاد قرارداد باید بررسی شود.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما باید بلافاصله با ارسال اظهارنامه فسخ معامله را اعلام کنید و سپس دادخواست تنفیذ فسخ قرارداد بدهید.
باید در دادگاه ثابت کنید که تازه متوجه موضوع شدید و به محض اطلاع فسخ معامله را به فروشنده اعلام کرده اید