مشاوره حقوقی رایگان - قتل

با سلام خدمت وکلای محترم !
پدر بنده ب دست چند نفر سال 78ب قتل رسیده و بعد از 3روز ک آن را عمویم پیدا کردن ک بقول خودش من خواب دیدم که اونجاس و زود رفتم آوردمش البته ک این حرفها باور شدنی نیستن و عمویم اصلان با پدر بنده علاقه ی خوبی نداشتن و هنگام حادثه باهم قهر بودن وما همه بچه بودیم و مادرمون از ی کشور دیگه (کویت)بود واصلان فارسی بلد نبود بعد از مراجعه ب دادگاه ک الان میگه من یادم نمیاد ک منو پیش قاضی میبردن همش بیرون مینشستم بعد میگفتن بیاید امضا بزنید (عمو و دایی هایم)شریکن ؟؟؟بعد از این همه سال یکی از دایی هایم ک با اصرار بنده قبول کرد بگه گفتن ک دوتا از دایی هام با دوتا از عمو هام این کار و با پدرم کردن ولی قبول نکرد ک شهادت بده و حال ک وکیل گذاشتیم و پرونده رو برامون اورد دیدیم ک دس کاری شده حالا ما 3ساله ک بلا تکلیف موندیم تورو خدا بگید کجا بریم خلاصه ی پرونده ی ما پیدا نشده و ما خواستار قصاص هستیم و بعد از برسی اثر انگشت ها یی ک در پرونده بودن مال مادرم نبودن .... در کل دس کاری شده

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

قابل بررسی است باید اسناد و مدارک را دید و بررسی مرد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به این توضیحات به نظر پیگیری موضوع نتیجه ای نخواهد داشت

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

نیاز به بررسی بیشتر دارد جهت راهنمایی و مشاوره بهتر است با وکلا تماس بگیرید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود اظهارنظر دقیق مستلزم بررسی جمیع مستندات است و گفتگوی طرفینی را می‌طلبد