مشاوره حقوقی رایگان - بیمه اختیاری تامین اجتماعی

بنده 18 سال بیمه اجباری تامین اجتماعی بودم تا آخر اسفند 1400 حقوقی که برام رد میشد اخرین حقوق 5300000 تومان بود الان از فروردین اومدم به صورت اینترنتی بیمه اختیاری شوم حداکثر حقوقی که برای من زده میتوانم انتخاب کنم همون 5300000تومان هست مگه امسال حداقل حقوق بیشتر از این عدد نیست؟آیا میتوانم عدد بیشتری انتخاب کنم تا زمان بازنشستگی راحت باشن؟بنده متاهل و دارای دو فرزند هستم

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

اصولاً زمانی که شخصی کار میکنه بیمه بیشتری بهش تعلق میگیره بیمه خویش فرما حداقل و در نظر می‌گیرد اما بیمه خویش فرما هم درصد های مختلفی داره مانند 1618 24 درصد را میتونید به یکی از شعب بیمه تامین اجتماعی مراجعه کنید و حداکثر مبلغ را برای خود در نظر بگیرید