مشاوره حقوقی رایگان - حقوق زن

ایا مرد میتواند جهت ادامه زندگی با همسرش شرط بگذارد که تمام حقوق زنش را تمام و کمال بگیرد تا با او زندگی کند. ایا زن وظیفه دارد حقوقش را در زندگی مشترک خرج کند

پاسخ ها :

محسن دولّو

جناب آقای محسن دولّو :

سلام. هر شرطی که دو طرف راضی باشند و مخالفتی نداشته باشند می‌شود گذاشت مگر شرط نامشروع بود که این شرط نامشروع نیست. زن هیچ وظیفه ای برای خرج کردن از مال خود برای زندگی ندارد. در مقابل مرد هم می‌تواند از کار کردن زن جلو گیری کند

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

خیر الزامی ندارد یک امر توافقی است