مشاوره حقوقی رایگان - دریافت ثمن‌ خودرو بدون قولنامه بعداز تعویض پلاک از خریدار

سلام بنده از یه نفر میخاستم توشهرستان زمین بخرم که باهم به توافق رسیدیم قیمت راباهم شفاهی تمام کردیم وبنده یه خودرو داشتم که فروشنده گفت من این خودرو را بابت قسمتی از ثمن‌ معامله بر میدارم و بنده با پسر ایشان بدون هیچ گونه قولنامه ای رفتم تعویض پلاک و خودرو و را به نام ایشان کردم رو حساب آشنایت و دو روز بعد رفتیم بنگاه که قرارداد زمین را بنویسم که دربنگاه شروع به بهانه تراشی کرد و قولنامه زمین را هم ننوشت قرار شد پول ماشین را به حساب بنده بزند که انجام نداده وتلفنش راهم جواب نمیده وبنده فقط دوتا شاهد دارم خواستم بنده را راهنمایی کنید

پاسخ ها :

محسن دولّو

جناب آقای محسن دولّو :

سلام نیازمند طرح دعوی توسط وکیل است. کار شما نیست. درصد موفقیت توسط وکیل بیشتر است. یا باید دعوی الزام به بیع زمین را انجام دهید که بخشی از ثمن را پرداخت کردی. یا دعوی مطالبه وجه خودرو

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید طبق آخرین توافق دادخواست مطالبه ثمن معامله خودرو بدهید