مشاوره حقوقی رایگان - در خصوص ملک آپارتمان

با سلام وخسته نباشی..
دوستان 6دانگ از یک ملک آپارتمان را از مالک بصورت قولنامه ای خریداری نمودم و سپس بعد از 10روز مالک 3دانگ از ملک مذکور را بنام من و 3دانگ دیگر بنام همسرم وکالت زد و اخیرا بعداز10سال که بنده سند اون را بنام کردم اخیرا خانم بنده مدعی 3دانگ از وکالت خویش شده هست .. میخواستم بدونم‌ ایشان میتونه مدعی بشه و با توجه به اینکه قولنامه6 دانگ مبایعه نامه رو ابتدا بنام بنده بوده و سپس بعد وکالت انجام شده ... لطفا راهنمایی بفرمایید..باتشکر.

پاسخ ها :

يارالله  ياري

جناب آقای يارالله ياري :

سلام ، در صورت اینکه وکالت اعطای به همسر شما پابرجا و به قوت خود باقی است می توانند نسبت به هر گونه نقل و انتقالی اقدام کنند و همچنین به صرف وکالت مالکیت ایجاد نمی کند مگر اینکه مبایعه نامه ای ضمیمه باشد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
خیر داشتن وکالت نامه نشانه مالکیت ملک نیست مگر وکیل ادعای خود را در دادگاه اثبات نماید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر قرارداد شش دانگ را داشته باشید و یا به هر نحوی ثابت کنید خریدار شش دانگ شما بودید مشکلی پیش نمیاد.