مشاوره حقوقی رایگان - تخطی قیم از روی ناچاری

اگر قیم در گزارش سالانه به اداره سرپرستی گزارش غلط داده باشد مثلا بخشی از اموال محجور را بجای اینکه خرج او کند خرج برادرش کرده باشد ... (فقط به مدت یکسال و اندی ) بعد تمام مال محجور را به حسابش برگرداند و از قیمی انصراف دهد آیا باز مجازاتی متوجه قیم میشود یا خیر ؟

پاسخ ها :

يارالله  ياري

جناب آقای يارالله ياري :

سلام ، به نظر به علت رعایت نکردن مصلحت محجور مرتکب جرم خیانت در امانت شدن

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله شما در مقابل اموال محجور
در مقابل دادستان و محجور مسئولیت مدنی خواهید داشت ولی میتوانید انکار نمایید و اعلام نمایید که تمام وجه را خرج محجور کرده اید