مشاوره حقوقی رایگان - تحویل ندادن فیلم عروسی توسط آتلیه

درسال 95 عروسی کردیم دراین آتلیه تسویه نقدی کردم ورسید هم دارم وپول 2تافلش ازمن گرفتن .درسال 97البوم عکس دادن ،ولی تاحالافیلم عروسی رو ندادن.واز مادرخواست هزینه اضافی رو دارن من که نباید هزینه کم کاری کارکنان این آتلیه روبد قبلا تسویه کردم باید فیلم هارو تحول بدن .برای دادن عکس ها خیلی اذیت کردن

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود قرارداد دارید؟
ابتدا اظهارنامه ارسال دارید اگر افاقه ننمود سپس دادخواست دهید

فاطمه زارع

سرکار خانم فاطمه زارع :

اظهارنامه الزام به انجام تعهد و سپس دادخواست تنظیم شود