مشاوره حقوقی رایگان - مالک غیر ساکن تلفنش رو به مدیر ساختمان نمیده

من چند ماهی مدیر ساختمان شدم و یکی از مستاجرها شارژ نمیده و با اینکه پارکینگ نداره ازون استفاده میکنه و همینطور ساختمان نیاز به تعمیرات داره ودو تا از مستاجر ها از دادن شماره صاحبخونه امتناع میکنند و میگن باید صاحبخانه اجازه بده و اونم هنوز اجازه نداده.
بهشون هم میگم مالک حداقل باید تو جلسات شرکت کنه میگن صاحبخونه هامون خارج زندگی میکنن.نه شماره خود مالک رو میده ونه شماره خانواده یکیشون که تو ایران ،حتی تو هزینه هایی مثل بیمه و رنگ و...شرکت نمیکنن.
آیا مدیر برای گرفتن شماره نیاز به اجازه مالک داره؟و در این حالت برای ارتباط باید چیکار کنیم؟هزینه ها رو چطور تامین کنیم؟شش تا واحد برای انجام تعمیرات موافقن فقط معطل این دو تا واحد شدیم

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

هرگونه تعمیرات و تجهیز مشاعات با رای اکثریت مالکین و متصرفین صورت خواهد گرفت و در صورتی که اکثریت موفق انجام تعمیرات باشند می توانید قانون آنها را ملزم به پرداخت هزینه های تعمیرات نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام ابتدا صورت جلسه نمایید و مالکان موافق تعمیر ، امضا نمایند و بعد از انجام دادن تعمیرات ، میتوانید از اجاره بها مستاجر هزینه را
بگیرید
و در صورت عدم پرداخت ، شما میتوانید ، خدمات ایشان را
قطع نمایید