مشاوره حقوقی رایگان - مالکیت

سلام عرض ادب و احترام

در صورتی که یک ملک در سال 43 توسط مالک اصلی به خریدار اول فروخته شده باشد اما در جایی به طور رسمی ثبت نشده باشد و سپس در سال 44 مجددا توسط مالک اصلی به خریدار دوم فروخته شده باشد و به طور رسمی ثبت گردیده باشد ، آیا خریدار دوم در حال حاضر می‌تواند ادعای مالکیت کند و برایش مشکلی پیش نیاید ؟
با توجه به اینکه خریدار اول در دهه 60 فوت شده اند و هیچ کدام از ورثه هایش هم با گذشت بیش از 30 سال به سراغ ملک نیامده اند ( شاید اصلاً ورثه ای ندارد ) و کسی از جانب خریدار اول مدعی نشده است .و هیچ مدرک "رسمی" هم که مالکیت خریدار اول را اثبات کند ، موجود نمی‌باشد
البته مدنظر داشته باشید که طبق گردش سند سازمان ثبت اسناد و املاک کشور ، نام خریدار دوم به عنوان مالک فعلی ملک آورده شده و هیچ خبری از نام خریدار اول نیست .

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام ظاهرا معامله معارض صورت گرفته است و ...