مشاوره حقوقی رایگان - عدم ثبت ثنا توسط مالک

با سلام.برای دریافت سند در دفترخانه نیاز به ثبت ثنا مالک قبلی (شماره ثنا مالک قبلی باید درج شود)هست.مالک قبلی هم از ثبت نام امتنا میکنند.به همین دلیل دریافت سند منزل ما 1سال به تعویق افتاده.چه راه حلی پیشنهاد میفرمایید.

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
به نظر ثبت‌نام مالک تأثیری ندارد و شما می توانید با اعلام نشانی مالک دا‌دخواست الزام به تنظیم سند رسمی بدهید و اگر نشانی نامبرده را ندارید می توانید مجهول المکان اعلام کنید و درخواست نشر آگهی بدهید