مشاوره حقوقی رایگان - در مورد بورس

با سلام
چرا نماد بانک ... همچنان بسته است و سرمایه های مردم رو گیر کشیده و کسی هنوز به این موضوع توجه نمی کند دارو ندارمون توی بورس نابود شد چرا دیوان به این موضوع ورود نمی کند

پاسخ ها :

محسن دولّو

جناب آقای محسن دولّو :

سلام. بروید از خود مراجع ذیربط جویا شوید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از سازمان بورس پیگیری کنید.
توجه داشته باشید سرمایه گذاری در بورس این مشکلات را دارد و ممکن است یک شرکت بورسی ورشکسته شود و کل سرمایه سهام داران از بین برود و یا سهمی ممکن است سالها بسته باشد.