مشاوره حقوقی رایگان - خیانت زن به شوهر

با سلام .. حدودا 3 سال پیش یکی از دوستام متوجه خیانت خانومش شد و از رابطه خانومش با مرد متاهل فیلم هم داره و پیامک هایی هم که بینشون بوده هم نگه داشته سوالی که دارم اینه که آیا با گذشت چند سال از اون اتفاق ها آیا شوهر این زن میتونه شکایت کنه هم از خانوم خودش و هم از اون آقا و اینکه چه حکمی واسشون میاد ؟؟ سنگسار داره یا زندان ؟؟؟ ممنون میشم جواب بدین...

پاسخ ها :

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

برای جرایم تعزیری مهلت شکایت یکسال از تاریخ وقوع جرم یا تاریخ اطلاع از جرم است.شکایت ارتباط نامشروع اگر ادامه دارد شرایش چنین است.ضمن اینکه فیلم اماره محسوب میشود...

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات شما امکان شکایت وجود دارد.