مشاوره حقوقی رایگان - خیانت‌ زن‌ به‌ شوهر

باسلام‌ و خسته‌ نباشید‌ خدمت‌ شما‌ عزیزان
بنده‌ بیست‌ روز قبل‌ متوجه‌ شدم‌ که‌ همسرم
با مردی‌ در اتباط‌ تلفنی‌ و مجازی‌ اینستا‌ تلگرام‌ واتساپ‌... هست‌ اولش‌‌ جواب‌ های‌گمراه
کننده‌ میداد‌ بعد از اینکه‌‌ زیر فشار قرار گرفت
و البته‌‌ بعد از اینکه‌ خودم‌ چیزهایی‌ فهمیدم
که‌ مستند میباشد‌ ایشان‌ هم‌ اعتراف‌ کرد‌ که
با چند نفر‌ در فضای‌ مجازی‌ در ارتباط‌ بوده‌ منتهی‌ فقط‌ تلفنی‌ و من‌ هم‌ بخاطر‌ ابروم‌ و دو تا‌ بچه‌ای‌ که‌ دارم‌‌ ایشونو بخشیدم‌ و خواستم‌ که
توبه‌ کنه‌ ولی‌ صادقانه‌ همه‌ ماجرار و برام‌ تعریف‌ کنه‌‌ ولی‌ متاسفانه‌ طی‌ این‌ چند روز‌‌ پیام‌ها
و نوشته‌هایی‌ که‌ ایشون‌ با اقایون‌ داشته‌اند
کم‌کم‌ با پیگیری‌ خودم‌ در اینترنت‌ بدستم‌
میومد‌ که‌‌ وقتی‌ از همسرم‌ میپرسم‌‌ اولش‌ کتمان‌ میکنه‌ بعد که‌ متوجه‌ میشه‌ من‌ میدونم
اینبار‌ جور دیگه‌ ای‌ برام‌ توضیح‌ میده‌ و دروغ
میگه‌‌‌‌ و حقیقتو بهم‌ نمیگه‌ تا اینکه‌ متوجه‌ شدم‌ با یکی‌ از این‌ اقایون‌ دیدار نزدیک‌ هم‌ داشته‌ اند‌ این‌ اقا یک‌ فروشگاه‌ روسری‌ و شال‌ ... داره
همسرم‌ بعد از اینکه‌ متوجه‌ شد که‌ من‌ جریانو‌ فهمیدم‌‌ باز هم‌ با دادن‌ ادرس‌ اشتباه‌ خواست‌ که‌ من‌ چیزی‌ نفهمم‌‌ وقتی‌ متوجه‌ شد‌ اعتراف‌ کرد‌ که‌ فقط‌ 3 بار برای‌ خرید بهمراه‌ مادرش
و دخترم‌ اونجا رفته‌ که‌ مادر‌ اون‌ اقا هم‌ تو فروشگاه‌ بوده‌‌‌‌ من‌ از پیامهاشون‌ حرفهای‌ زشتی
که‌ بهم‌ زدن‌ به‌ ایشون‌ شک‌ دارم‌‌ منتهی‌ چونکه‌ ایشون‌ رو بخشیده‌ بودم‌ چند باری‌ با هم
نزدیکی‌ داشتیم‌ که‌ حتی‌ بعد از اشکار شدن
جریان‌ و بخشش‌ من‌ جوری‌ با من‌ نزدیکی
کرد که‌ در این 18سال‌‌ انجام‌ نداده‌ بود‌ و چندباری‌ با هم‌ نزدیکی‌ داشتیم‌‌ ولی‌ حالا‌ که‌‌ چیزهای
بیشتری‌ متوجه‌ شدم‌ و اینکه‌ حداقل‌ 6 ماه‌ با مردهای‌ نامحرم‌ ارتباط‌ داشته‌ نمیخوام‌ باهاش‌ زندگی‌ کنم‌‌ و اینکه‌ اگه‌ ایشونو‌ ببرم‌‌ پزشک‌ قانونی‌‌ امکان‌ داره‌ که‌ مشخص‌ بشه‌ که‌ با شخص‌ دیگری‌ هم‌ نزدیکی‌ داشته‌ یا خیر ؟ و اینکه
من‌ از اون‌ اقا شکایت‌ کردم‌‌ و از همسرم‌ هم‌ میخوام‌ شکایت‌ کنم‌ میتونم‌ بدونم‌ چه‌ حکمی
داده‌ میشه. برای‌ همسرم‌ و اون‌ شخص‌
لطفا‌ منو راهنمایی‌ کنید‌ که‌ در کل‌ من‌ چیکار‌ کنم‌ من‌ دو تا فرزند پسر‌ و دختر‌ 15 و 11ساله‌ دارم
و همسرم‌ هم‌ خیلی‌ دوست‌ دارم‌ جوری‌ که‌ بیشتر از خودم‌ به‌ ایشون‌ اعتماد داشتم‌ ولی‌ الان‌ تا یادش‌ میافتم‌ اعصابم‌ بهم‌ میریزه‌ و کارو
زندگیمو‌ بیخیال‌ شدم راهنماییم‌ کنید‌ ممنون

پاسخ ها :

چنگیز آقائی

جناب آقای چنگیز آقائی :

سلام. اگر همسرتان واقعا توبه کرده باشند میتوانید او را ببخشید ولی اگر توبه نکرده اند میتوانید شکایت رابطه نامشروع مطرح کنید برای اینکار شماره تلفنهای همسرتان و اون شخص را باید به دادگاه معرفی کنید تا پرینت مکالمات و پیامکها استعلام شود. در پزشکی قانونی اینکه همسرتان غیر از شما با شخص دیگری رابطه داشته یا نه قابل تشخیص نیست. جهت ارتباط مستقیم با اینجانب میتوانید به این صفحه مراجعه کنید forum.attorneyiran.ir