مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از مستاجر

سلام خسته نباشی ببخشید پدرم تو بنگاه اجاره نامه رو امضا کرده گفته بزارید مشورت کنم بهتون میگم که خونه رو اجاره میدم یانه بعدا دو روز رفته گفته خونه رو اجاره نمیدم اجاره نامه پاره کنید من حق کمیسیون بهتون میدم حالا بنگاچی رفته دزدکی اجازه نامه پر کرده بعدا داده به مستاجر برای سال آینده بدون اصلاع ما حالا زن مستاجر چند باری مزاحم شده و مادرم را تهدید کرده چکار کنیم که بیرونشون کنیم

پاسخ ها :

محسن دولّو

جناب آقای محسن دولّو :

سلام وقتی امضا میکنی ینی قب ل به اجاره دادن کردی. البته اگ قرارداد سفید امضا بوده موصوع فرق میکند

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

باسلام باتوجه به اینکه امضانموده مسئول امضای خود می باشد وقرارداداجاره صحیح می باشدمگرخلاف آن اثبات گردد که سفیدامضابوده