مشاوره حقوقی رایگان - تغییر رسته از انتظامی به هنر

باسلام.بنده 6 ماه است در رسته ی انتظامی از آموزشگاه درجه داری فارغ التحصیل شدم و در پاسگاه مشغول خدمت میباشم.من علاقه ی خیلی خیلی زیادی به رسته ی هنر دارم،چون یه 8 سالی کارم موزیک بود.نامه هم زدم،خواستم با یه نفر تو پادگان جابه جا بشم که اون طرف مقابل منم راضی بود.حتی فرمانده ی پادگانم موافقت کرد.قبل اینکه نامه بزنم،اون پسره رو بردم پیش فرمانده شهرستان خودم،پسره رو دید و گفت نامه بزن جابه جا بشین.منم همین کارو کردم و نامه رو بردم نیرو انسانی.فرداش به همون فرمانده شهرستان زنگ زدم که گفتم جواب اون نامه چی شد.در جواب بهم گفت:من که گفتم اون پسره مورد تایید من نیست،سریع هم گوشی رو قطع کرد.واقعا نمیدونم چرا ..... حالا بنده ی حقیر از شما میخوام تورو خدا یه راهکار به من بدید ... یا اگه میدونید تاریخ آزمون تغییر رسته چه زمانی است به من بگید ... خواهش میکنم .... با تشکر فراوان

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

لاید درخواست خود را به نیروی انسانی بدهید تا در کمسیون مطرح شود ولی به این زودی بعید است از طریق ف یگان موزیک اقدام منید راهگشا تر است