مشاوره حقوقی رایگان - عدم صلاحیت نسبی (محلی)

با درود خدمت وکلای محترم

محل سکونت بنده تهران،و محل وقوع عقد قم می باشد که همسرم ضمن حضور در منزل پدری (قم) از یک ماه پیش،از بنده شکایت کیفری ترک انفاق،نفقه،مهریه،نموده اند،با توصیفات مذکور در کدام یک از جلسات دادگاه ادعای عدم صلاحیت محلی را میتوانم مطرح نمایم.

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

هیچکدام ، چون قانون گذار اجازه داده زن در هر جایی میتونه اما به شرطی که آدرس ثنایش هم آنجا باشد