مشاوره حقوقی رایگان - دعوی وراث نسبت ب ملک خریده شده وارث

سلام. من زمینی رو سال76 از پدرم خریدم و فروشنامه دارم.پدرم سال81 فوت کردن.و ما وراث یک ترک دعوا نوشتیم و در اون اسم زمین بنده اومده اما ب دلیل مسایلی اون ترک دعوا مورد قبول نبود و ما چند روز بعد یک ترک دعوا دیگر نوشتیم و در اون ترک دعوا اسم زمین من نیومده . حالا وراث با توجه ب ترک دعوا اول ک قرار بود حذف بشه از من شکایت کردن و میگن چون اون ترک دعوا رو امضا کردی پس تو خریدت رو قبول نداری.اما در همون ترک دعوا اول نوشته شده بعد از استعلام از دادگستری اما هیچ استعلامی نیس.الان اون زمین اونها سهم دارن؟من فروشنامه با مهر شورای روستا دارم.

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

باید صورتجلسه هایی که میگی بعلاوه مبایعه نامه مطالعه شود بعد پاسخ داده شود