مشاوره حقوقی رایگان - اتهام به شروع قتل عمدی

خانم بنده در شروع قتل عمدی من معاونت کرده وبه 5سال زندان محکوم شده .و الان در زندان به سر میبرد و الان من رضایت میدهم قاضی پرونده قبول نمیکند حکم قطعی شده ولی هنوز به اجرای احکام نرفته راه چاره چیست؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

شما رضایت خود را اعلام نمایید دادکاه میتواند تخفیف قائل شود

ژیلا قهرمانی

سرکار خانم ژیلا قهرمانی :

سلام رضایت شما از موارد مخفف است شما طی لایحه ای رضایت خود را مطرح کنید و قاضی در صورت احراز شرایط می‌تواند در مجازات تخفیف دهد