مشاوره حقوقی رایگان - فروش خودرو معیوب

با سلام مردادماه یه خودروی اردی خریداری کردم که سه ماه بعدش موتور صدا میداد بردم مکانیکی در بازدید مکانیک فهمید سیلندر جوش داره بلافاصله به فروشنده زنگ زدم ایشان اظهار بی اطلاعی کردن گفتن ماشینو به جای طلبم آوردم خبر نداشتم البته ایشان اظهار کردن اون پوسته سیلندره خرجی نداره خلاصه مارو به یه طریقی قانع کرد تا اینکه ماشین شیش ماه بعد صداش زیاد شد شاتون زد درست همون محل دوخته شده سیلندر که کم هم نبود حالا آیا من میتوانم در صورت شکایت خسارت را بگیرم ممنون میشم کاملا منو راهنمایی کنید چیکار کنم

پاسخ ها :

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

تامین دلیل نمایید و دادخواست مطالبه خسارت مطرح نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید معامله را فسخ کنید یا با اخذ تامین دلیل خسارت عیب خودرو را مطالبه کنید.
اگر قصد فسخ معامله را دارید با ارسال اظهارنامه فسخ معامله را اعلام کنید و سپس دادخواست تنفیذ فسخ بدهید.

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

شکایت که میتونی بکنی ولی احتمال برنده شدن ضعیفه چون قبول کردید بعد از سه ماه، اما میتونید ارش بگیرید