مشاوره حقوقی رایگان - ضبط وثیقه

حدود یک سال پیش بابت پانزده میلیون دیه افتادم زندان و حدود سه ماه زندانی بودم و در داخل زندان درخواست اعسار به قسط دادم و قاضی پرونده اعسار رو قبول کرد.. و با گذاشتن سند خانه پدرم امدم به مرخصی.. دو میلیون از سه ملیون پیش قسطی که قاضی برام تعیین کرده بود در طی مرخصی به صندوق دادگاه واریز کردم و یک میلیونش ماند و ندادم و خودم را معرفی نکردم و شدم زندانی فراری. الان یک سال میگذره نه زندان رفتم نه اقساطی که ماهی 400 بوده دادم..شاکی پرونده چون من نتونسته پیدا کند دست رو وثیقه گذار گذاشته و ضبط وثیقه داده و 10 روز از مهلت اعتراضم هم گذشته. لطفا راهی برام بزارید.. چیکار کنم که سند خونه پدرم ضبط دولت نشه. مررسی

پاسخ ها :

فاطمه  ترسلي

فاطمه ترسلي :

هیچی
شما نه زندان رفتید
نه قسط دادید حالا میخواید تبرئه هم بشید

پرسشگر :

نه منظورم این نیست که تبرئه بشم..چیکار کنم که سند خونه پدرم ظبط نشه..به نظر شما بهترین راه این که خودمو معرفی کنم و برم زندان تا وقتی که دیر کرد پرداخت کنم و بیام بیرون از زندان.درسته

پرسشگر :

با سلام...ببخشید چقدر زمان دارم بعد از ده روزی که به من مهلت دادن خودمو معرفی کنم.میشه یک هفته بعدش خودمو معرفی کنم...ایرادی نداره..سند خونه ظبط نمیشه..مچکرم

مهدی شیروانی

جناب آقای مهدی شیروانی :

مراجعه پدرتون به دادگستری و تقاضای رفع مزایده و معرفی شما به زندان