مشاوره حقوقی رایگان - خرید خانه بدون سند

سلام من یه خونه میخواستم بخرم که سند نداره و برگه واگذاری از تعاونی داره و اینکه این ادم نفر دومه و میگه وکالتنامه و اقرارنامه دارم، منم همین دوتا رو با قولنامه رو بگیرم کفایت میکنه؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما چاره ای جز این مورد ندارید و باید قرارداد عادی تنظیم کنید و از فروشنده وکالت بگیرید.
توجه داشته باشید در اینگونه معاملات احتمال دردسر بیشتر است و بهتر است ملکی بخرید که سند رسمی داشته باشد.