مشاوره حقوقی رایگان - برگشت حضانت به پدر

با سلام بنده با خانمی که جدا شده بود ازدواج کردم به اصرار ایشان ینی خانومم حضانت پسرش را که 5 ساله هستش از پدرش گرفتیم ولی الان بعد از گذشت 2 ماه دیگه نمیخوایم با مادرش باشه و میخوایم حضانت را به پدرش برگردانیم ولی پدرش قبول نمی‌کنه حالا باید چیکار کنیم ؟ ممنون میشم راهنمایی فرمایید

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر حضانت با مادرش باشد مکلف به نگهداری می باشد.
به هر حال جهت پیگیری موضوع می توانید از طریق شعبه مربوطه پیگیری کنید.

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

در صورتیکه حضانت با مادر است مکلف به نگهداری است