مشاوره حقوقی رایگان - شروع به قتل عمدی

من داداشم داخل خانه به همسرش درگیر میشه بعد با چاقو میوه خوری میزنه به گردنش ولی زنده میمونه براش زدن شروع به قتل عمدی خودشم گفته میخاستم گردنشو ببورم لطفا راهنمایی کنید حبسش چقد

پاسخ ها :

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

6 ماه تا سه سال زندان و بابت جراحت باید طبق نظر پزشکی قانونی دیه پرداخت کند.

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام می توانید با یک هزینه جزئی به یکی از وکلای محترم وکالت در مطالعه پرونده دهید تا نسبت به راه حل مناسب راهنمایی نمایند

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با توجه به ستبقه داشتن یا نداشتن مشخص می شود