مشاوره حقوقی رایگان - شروع به قتل عمدی

با سلام. شخص الف به قصد قتل شریکش یعنی شخص الف مقداری سیانور تهیه و داخل لیوان آبی میریزد تا در فرصت مناسب آن را به شخص ب بدهد تا آن را بنوشد. شخص ب به علت مشکلات خانوادگی و مالی و اختلافات خود با شخص الف تصمیم به خودکشی میگیرد و با وجود آن که به مسموم بودن آب پی میبرد اقدام به نوشیدن میکند و میمیرد. پس از تحقیقات وصیت نامه ای از او کشف میشود و شخص الف را عامل بدبختی و مرگ خود معرفی میکند‌. آیا ورثه شخص ب میتوانند از شخص الف تحت عنوان شروع به جرم قتل عمد شکایت کنند یا خیر؟

پاسخ ها :

هادی امانپور قرایی

جناب آقای هادی امانپور قرایی :

از باب تسبیب در خود کشی به نظر میرسد قابل پیگیری باشد ولی از جهت اینکه شخص ب علم به سمی بودن لیوان داشته و استفاده کرده شروع به قتل مصداق نداشته باشد چون اثبات این امر که لیوان سمی جهت شخص ب تهیه شده مشکل به نظر میرسد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام. خیر . ولی شروع به قتل ، محتمل است . البته بستگی به شرایط خاص جرم دارد

موفق باشید