مشاوره حقوقی رایگان - مشارکت در ساخت

سلام
زمینی را برای مشارکت در ساخت در اختیار پیمانکار قرارداد و 4دانگ سند را به نام او کردم و الان حدود80% کارها انجام شده و چندین ماه می باشد کار را رها کرده است و به اتمام نمیرساند و قرارداد ما 2 سال پیش تمام شده و جریمه تاخیر هم روزانه50 هزار تومان می باشد و بنده شکایت التزام به انجام تعهد را انجام دادم و او محکوم شد ولی حالا نمی دانم چیکار کنم تا به واحدهای خود یعنی سهم خود برسم خواهشمندم در مورد بندهای ذیل راهنمایی فرمایید

1- تمام واحدهای سهم خود را پیش فروش کرده در حالیکه فروش یا پیش فروش تا قبل از فراز سند از هر دو طرق ممنوع بوده (آیا می توانم معامله آنها را ابطال کنم)

2-حکم التزام به انجام تعهد را گرفتم ولی نمیدانم چگونه ادامه دهم تا به نتیجه برسم
(جریمه روزانه برام خیلی مهم نیست بلکه من می خوام به واحدهای خودم برسم)

3- مبلغی وام از بانک مسکن گرفته و حالا با جریمه دیرکرد350م ت بدهکار شد چون که دو دانگ بنام بنده می باشد حساب بنده مسدود شده که نه می توانم وام بگیرم یا ضامن شوم و نمی دانم این مشکل بانک را چگونه حل کنم

4-یک فقره چک حسن انجام کار نزد بنگاه می باشد که بنگاه حاضر به تحویل به بنده نمی باشد چیکار کنم چک را بگیرم و اگر چک را گرفتم چگونه باید اقدام کنم

پاسخ ها :

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،پیشنهادمیشودبایک وکیل حضوری مشورت نمایید