مشاوره حقوقی رایگان - سابقه کار

از کارکنان رسمی سازمان زندانها با سابقه کار 17سال در صندوق تامین اجتماعی می باشم .
درضمن دارای ده سال سابقه کار از طریق رای اداره کار و دیوان می باشم که هردو سنوات جز سنوات صندوق تامین اجتماعی می باشد.
آیا جهت بازنشستگی سنوات با رای اداره کار احتساب می شود و بنده با مجموع سنوات مذکور بازنشسته میشم یا نه ؟ در ضمن پاداش کلیه سنوات به بنده داده می شود یا نه ؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله اگر شما از دو سازمان متفاوت حق بیمه پرداخت کرده باشید باید درخواست تجمیع بیمه را از سازمان تامین اجتماعی نمایید و حق بیمه دو سازمان با هم تجمیع بشود و