مشاوره حقوقی رایگان - دریافت بیعانه

سلام. وقت بخیر. بابت فروش ماشین پریاد با قیمت کل 150 میلیون، 5 میلیون بیعانه گرفتیم و یه رسید دادیم با متن زیر:
"تایید می شود در تاریخ..... بابت خرید پراید به شماره پلاک ...... مبلغ میلیون از خریدار (....) به فروشنده (....) پرداخت گردید. توافق گردید در تاریخ ..... طرفین جهت وکالت تعویض پلاک به دفاتر اسناد رسمی مراجعه کنند."

بعد فردا ما تماس گرفتیم گفتیم که حتما تعویض پلاک میخوایم بکنیم و نمیخوایم وکالت بدیم؛ همون تلفنی طرف گفت بیاید پول من رو پس بدید. ما هم تلفنی هم پیامکی گفتیم "شماره حساب بدید، رسید رو بیارید و بیعانه رو پس بگیرید.‌حتی میتونید پول رو بگیرید رسید
رو بندازید دور"

حالا بعد 10 روز که ما ماشین رو فروختیم و منتظر مراجعه اون طرف برای دریافت بیعانه بودیم، پیام داده که شکایت میکنم که ماشین من رو فروختید. آیا این مورد برای ما دردسر ساز میشه؟ چقدر این ادعاش قابل اثباته؟

پاسخ ها :

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

به نظر من این متن قرارداد مبایعه نیست و فروش مال غیر نکردید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
مشکل خاصی پیش نمیاد
می توانید مبلغ دریافتی را به حساب طرف واریز کنید