مشاوره حقوقی رایگان - تخلف مشاور املاک

باسلام یکماه قبل خانه ای خریداری کرده ام که صاحب ملک و مشاور املاک سال ساخت ملک را باترفند درست اعلام نکرده اند و بعدا متوجه شدم که ملک 10سال ساخت را5سال ساخت عنوان نموده اند و مشاور املاک نیز درقولنامه سال ساخت ملک راذکر نکرده . چطور میتوانم پیگیری کنم آیابه نتیجه میرسم یانه ؟ ممنون

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر سال ساخت در قرارداد ذکر نشده باشد پیگیری شما نتیجه ای نخواهد داشت