مشاوره حقوقی رایگان - کد رهگیری

ملکی رو با سند شش دنگ به مشارکت کننده سپردم تا به 7 واحد تبدیل شود الان فردی با کد رهگیری پیدا شده و میگه یکی از واحدهارو به صورت پیش فروش در املاک خریدم و روی کد پستی اصلی خانه قبلی برایش کد پستی گرفتن بدون اطلاع و حضور بنده
و الان ملک نیمه کاره رها شده
آیا املاک متخلف بوده که روی سند اصلی و کد پستی ملک به نام من کد رهگیری گرفته؟؟

پاسخ ها :

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

به نظر کلاهبرداری شده مورد مشابه پرونده داشته ام
مدارک باید بررسی گردد

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

کد پستی اصلی همان کد پستی سابق می‌باشد لذا پس از ایجاد بنا و اعیان در آن، هر واحد کد پستی جداگانه بنابر افراز و تفکیک می‌نماید