مشاوره حقوقی رایگان - دختر شهید

سلام من دختر شهیدم مادرم شوھر کردہ و منم ازدواج کردم و دو فرزند دارم شوھرم اعتیاد دارد میخواھم از شوهر طلاق بگیرم آیا توافق جدا بشم حقوق بنیاد شهید شامل من میشہ یا نہ ممنون میشم جواب بدھید

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر مادر شما از بنیاد حقوق دریافت می نماید بله امکان پذیر است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر طلاق شما صوری باشه و متوجه بشن حقوق تعلق نمی گیرد و جریمه میکنند.