مشاوره حقوقی رایگان - کسب و کار اینترنتی

سلام
شرکتی مشغول به خرید و فروش ارزهای دیجیتال هستند.
از آنجایی که در خدمات بانکی محدودیت وجود دارد (تراکنش های بانکی برای هر نفر در یک روز تا سقف 50 میلیون است)
از افراد دعوت به همکاری کرده‌اند به این طریق که: شماره کارت عابربانک شخص را دریافت می‌کنند و بعد پولی به کارت واریز می‌کنند تا این شخص صاحب حساب از طرفشان ارز خریداری کند.
و در نهایت مبلغی به عنوان دستمزد به صاحب حساب می‌دهند.

آیا این کار از نظر قانون مورد تایید هست یا نه؟

پاسخ ها :

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

بله امکان طرح دعوی و شکایت برای شما وجود دارد

سجاد امیرحسنی

جناب آقای سجاد امیرحسنی :

با سلام
چنانچه تخلفی از توافقات طرفین صورت نگیرد ایرادی وجود نخواهد نداشت

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

باید هدف اصلی مورد بررسی قرار گیرد. لطفا جهت کسب اطلاعات بیشتر از طریق پنل کاربری درخواست مشاوره تلفنی نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر مطلقا جرم است و مجازات خواهد داشت