مشاوره حقوقی رایگان - آیا جوی آبیاری داخل باغهای روستا حریم دارد

سلام ووقت بخیر خدمت شما بزرگوار عزیز من یک قطعه زمین مسکونی داشتم که بعد از فوت پدرم وانحثاروراثت تبدیل کردیم به باغ وجوب آب هم از پشت خانه میگذشت و 40سال هست که باغ شده وحالا باغداران شکایت کردن که حریم میخوایم در صورتی که راه آنها از طرف دیگر جوب آب بوده وما هم بخاطر عمران آبادی از نخلهایمان زدیم برای جوب آب تا درستش کردن وحالا میگن که باید از زمین مان باز هم 2متر بزاریم برای حریم آیا قانونی هست یا نه خواهشن راهنمایی کنید تشکر

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

درهرصورت حریم باید رعایت گردد ومیزان حریم را از مرجع ذیصلاح همچون اداره جهاد جویا شوید