مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه حقوق مزایا تاخیر 27 ماه صدور حکم تا اجرا حکم

با سلام و عرض ادب
درسال82/07/08برعلیه بنیاد جانبازان سابق شکایت مبنی بر تعدیل خودم کردم کمیسیون ماده 16 به استناد مواد4و8و17تسهیلات استخدامی جانبازان رای به اعاده به کار بنده در تاریخ82/12/20داده باتوجه حضوری متعدد مبنی بر اجرا حکم لکن بنیاد درتاریخ 85/04مرامشغول کار نموده چگونه می توانم حقوق و مزایا بیمه ایام بیکاری خود را از زمان صدور رای تا اجرای رای (27ماه ) را مطالبه گری نمایم باتوجه به اینکه رای کمیسیون ماده 16لازم الاجرا و قطعی است 27 ماه تاخیر را چگونه می توان مطالبه نمود ؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید در دیوان عدالت اقامه
دعوا نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق دیوان عدالت اداری طرح شکایت کنید