مشاوره حقوقی رایگان - سوء رفتار

سلام بزرگواران. لطفا در رابطه با سوء رفتار در بحث عسر و حرج توضیح دهید. آیا تهمت رابطه با نامحرم یا هر تهمت دیگر از سوی مرد شامل آن میشود.
بسیار گنگ است.
خیلی ممنون.

پاسخ ها :

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
سومعاشرت نقطه مقابل حسن معاشرت است زن وشوهرمکلف هستند باهم حسن معاشرت داشته باشند هررفتاری که باعث ترشرویی و رفتارمسالمت امیز ودوستانه وبدخلقی باشد سو رفتار وسومعاشرت است

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
تحت شرایطی آری
باید تخصصا مورد بررسی قرار گیرد و بستگی به رویه شعبه دارد