مشاوره حقوقی رایگان - گزینش وزارت اطلاعات

سلام من سال 97 از طرف مدرسه معرفی شدم به مصاحبه برای اطلاعات بعد از آزمون کتبی و دو تا مصاحبه بعدچندماه زنگ زدن گفتن امتیاز کافی نیاوری الان پیگیر شدم زنگ زدم 113 بپرسم دلیل رد شدنم رو گفت نامه بنویس و پروسه طی شده رو بگو منم همین کار کردم حالا بعد دوهفته نوشتن نامه زنگ زدن میگن که شما امتیاز کافی نیاوردی از بین 200 یا300 نفر شاید 1 یا 2 نفر قبول بشن همین و تمام هیچی دیگه نگفت چطوری میتونم پیگیری کنم دلم میخاد برم اونجا درس بخونم و شغلم باشه

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
سوال شما حقوقی نیست و گزینش وزارت اطلاعات شرایط خاص خودش را دارد که می توانید پیگیری کنید.

یوسف حزبا

جناب آقای یوسف حزبا :

به‌نظرم بهتر است به فکر شغل ديگری باشيد چون از همین طرح سوال در مورد این موضوع مهم که نیاز به روحيه حفظ اطلاعاتی از این دست و عدم طرح آن در فضای عمومی سایت بدون استفاده از پنل مشاوره می‌توان دریافت که نیاز به مطالعه‌ بیشتری در زمینه شرایط این کار وجود دارد.