مشاوره حقوقی رایگان - سرپرستی خواهرزاده

سلام .من یه خانوم 38 ساله هستم 6سال پیش خواهرم با اقایی صیغه کرد و از اون اقا حامله شد اقا وقتی فهمید خواهرم را ترک کرد ومن بچه خواهرم رو بزرگ کردم ولی نتونستم براش شناسنامه بگیرم ِخواهش میکنم منو راهنمایی کنید که باید چکار کنم برای شناسنامه ممنون

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
خواهرتون از طریق دادگاه پیگیری کنه

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

خواهرت باید دادخواست اثبات زوجیت به طرفیت شوهرش و اداره ثبت احوال بدهد