مشاوره حقوقی رایگان - دادخواست اعسار

با سلام. بنده موظف به پرداخت مبلغ 35میلیون ریال جریمه به عنوان حکم جایگزین در دادگاه بدوی کیفری شده ام 20روز فرصت جهت ارایه دادخواست اعتراض و نهایتا رای دادگاه تجدید نظر داده شده بنده دادخواست اعتراض را تدوین نموده ام اما آیا باید دادخواست اعسار را به همراه دادخواست اعتراض به دادگاه تجدید نظر ارسال کنم و یا اینکه صبر کنم تا رای دادگاه تجدید نظر اعلام و سپس به دادگاه بدوی صادر کننده رای اولیه تقدیم نمایم ؟ با تشکر

پاسخ ها :

ژیلا قهرمانی

سرکار خانم ژیلا قهرمانی :

سلام
✅شما میتوانید به همراه دادخواست تجدیدنظر دادخواست اعسار را هم مطرح کنید
یا
✅منتظر بمانید رای تجدیدنظر صادر گردد بعد دادخواست اعسار را از دادگاه بدوی بخواهید
بهتر است منتطرصدور رای باشید